Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam satu dunia...

Fenomena Shaklee kini telah menggegar dunia!
Masing-masing bercerita tentang kehebatan produk Shaklee.
Pengguna Shaklee juga kian meningkat..

TAPI...............

Berapa ramai yangtahu tentang Cash Rebate???Beli Shaklee, dapat duit...Best kan??
Jika anda beli Shaklee, anda berpeluang mendapat bonus yang akan terus masuk kedalam akaun anda!

BAGAIMANA???
 Senang Saja...
KENA BACA SAMPAI HABIS TAU...BARU TERBUKA MATA DAN MINDA...huhu


Langkah 1: Daftar menjadi Ahli

Sangat rugi jika anda membeli produk Shaklee dengan harga ahli, namun anda bukan ahli Shaklee. Kenapa??Sebab, jika anda membeli produk dengan pengedar pada harga ahli, UV (point yang melayakkan anda menukar dengan duit), akan dapat pada pengedar tersebut. Betapa ruginya anda!

Mahal ke nak masuk ahli Shaklee ni??Takl mahal..Cuma RM75 (semenanjung), RM85(Sabah/Sarawak), anda layak untuk membeli produk kegemaran anda ini dengan harga ahli yang jaaaauh lebih MURAH dan berbaloi2...Anda xperlu membazir masa dan credit anda untuk mesej 10, 20 orang pengedar untuk mendapatkan harga termurah.


Langkah 2: Online Shopping
Selepas anda mendaftar menjadi ahli, anda akan diberikan ID dan password untuk anda log in ke https://www.shaklee2u.com.my dan anda boleh membuat belian secara online sahaja!Segalanya di hujung jari!
Kesemua barangan Shaklee, bukan vitamin sahaja malah set kecantikan kulit, rambut, pembersihan rumah dan sebagainya boleh anda dapati dengan mudah.  Selain itu, segala info tentang Shaklee, seminar dan training dan info2 yang best2 ada dalam akaun kita tu..So, amatlah rugi jika kita xdapat info berguna tentang Shaklee.

Lagi satu yang best, setelah belian online dilakukan, pihak Shaklee akan TERUS HANTAR KE RUMAH anda!Tak payah membazir minyak kereta nak pergi beli di branch.
Jika anda ingin memulakan peniagaan, namun TIADA MODAL, maka SHAKLEE adalah amat sesuai sekali! Ini kerana setelah pembeli bank in duit, pada anda, jadi anada boleh beli secara online, dan pihak Shaklee akan hantar terus pada pelanggan anda. Anda TIDAK PERLU MODAL dan bersusah payah PACKING.


Langkah 3: Beli banyak, dapat bonus bayak!

Jika anda pengguna tegar Shaklee, adalah amat rugi jika anda tak masuk ahli. Ini kerana dengan 150UV, belian sekitar 500-550 sahaja, anda layak untuk medapat bonus! Jangan terkejut, ada yang rajin promote pada kawan dan sanak saudara atau jual online sahaja, bonus yang mereka dapati mencecah 5, 6 ANGKA! Kalau yang buat part time tu, Bonus Shaklee mereka, lagi tinggi dari gaji mereka!


Langkah 4: Daftar dengan pengedar yang betul

Ini adalah amat penting dan tersangat penting untuk anda mendaftar dengan orang yang betul Apa guna anda beli dengan harga ahli, sedangkan anda TIDAK diberikan konsultansi yang betul . Akhirnya terpaksa minta konsultansi dari pengedar lain.

Tentu anda TIDAK MAHU belaku sebegini rupa kan??

Walaupun anda mungkin mendaftar ahli untuk makan sendiri, namun mana tau pintu hati anda terbuka untuk berkongsi kebaikan produk Shaklee dan mula menjual, maka pada masa tu, barulah anda tahu kepentingan menftar pada orang yang betul..KONSULTANSI secara PERCUMA dan BERTERUSAN akan diberikan jika anda mendaftar dengan kami..

Anda juga akan dimasukkan ke GROUP EKSKLUSIF untuk panduan terbaik kepada anda.


Jika berminat, atau ingin tahu lebih lanjut,sms/whatsapp "DAFTAR SHAKLEE" ke 013-2066496. Jangan berlengah lgi..Jom sertai kami!Pasti tidak akan mengecewakan anda!


RAKAN SHAKLEE ANDA,Salam sihat& cantik,
Pn Nurul
Shaklee Indipendent Distributor (ID No: 910815)
sms/whatsapp-013-2066496