Wednesday, 13 November 2013

Water Pitcher Shaklee (Penapis Air)

Dah lama cari penapis air tapi masih tak jumpe yang terbaik??Ada pun, harga tercekik tulang tengok!=)
Nak tak nak kena ada penapis air juga...Kalau tak tekak rasa loya nk minum...betul tak..

Tak payah membazir duit beli penapis air yang harga beribu2..atau setiap bulan kena mengangkut air mineral dari pasaraya..Get Clean Shaklee mampu dimiliki di setiap rumah..murah,jimat dan boleh dibawa kemana2..penapis lain boleh di bawa kema-mana ke?


Terdapat 3 item:jug air,  penapis dan bekas penapis.

Jom tengok kehebatan penapis air /water pitcher shaklee:


1)SELAMAT
Air yang ditapis selamat untuk diminum..Get Clean Water Shaklee ini berupaya menyingkirkan kandungan plumbum,menyigkirkan bendasing dan mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang terdapat dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association) kerana Get Clean Water ini berupaya mengurangkan plumbum dan bendasing di dalam air.

2) HANDAL
Get Clean Water mampu menghasilakn 303 liter(80 galen) air daripada setiap turasan yang mana 2kali ganda lebih banyak dari jenama lain!

3) MENJIMATKAN KOS
Berapa ramai orang yang membelanjakan wang bulanan untuk membeli air mineral bagi mendapatkan air yang bersih dan enak..(sy slh seorang..hihi..)..Get Clean Water mampu mampu memberi air yang bersih,selamat,enak dan paling penting menjimatkan...

4)MESRA ALAM
Get Clean Water ini menggunakan sistem penuras jag air dengan blok-karbon sisan semula yang pertama, di mana ia boleh mengurangkan timbunan sisa.  Penuras air ini juga diperbuat dari tempurang kelapa yang tahan lasak dan mesra alam.=)


Jom lihat testimonial pengguna Water Pitcher Shaklee ni...




Gambar air sebelum tapisan yang agak kuning..Air menjadi putih jernih selepas tapisan



Pengguna water pitcher shaklee amat berpuas hati

Inginkan air yang bersih untu keluarga dengan harga berbaloi2??Jangan segan silu untuk hubungi saya!



Salam sihat& cantik,
Pn Nurul
Shaklee Indipendent Distributor (ID No: 910815)
sms/whatsapp-013-2066496